Kom je er niet helemaal uit?

Check onze heldere Q&A voor meer uitleg over de verschillende soorten tickets:

TOELICHTING TICKETS

SAND CITY: PLACE TO BEACH

 

We’re back where we belong! Na een jaar uit Veldhoven weggeweest te zijn, kunnen we met trots aankondigen dat we terug zijn voor alweer de 10e editie van SAND CITY! Van 21 t/m 23 juli 2017 daalt ons oerveldhovens feestje neer op het terrein van David Lloyd aan de Peter Zuidlaan 30 in Veldhoven.

Houd je van voetballen, voet volleyen, volleyballen, tennissen, een lekker feestje of een combinatie van (een aantal van) deze? Save the date, want dan ben je bij Sand City aan het goede adres! Een onvergetelijk weekend waarin sport en muziek centraal staan.

Enthousiast geworden? Dat geloven we direct! Check alvast hier hoe je je in kunt schrijven voor de strandsporten!

 

check ook eventjes hier voor alle info over de rest van het programma!

See you, 21 t/m 23 juli @ David Lloyd Veldhoven!

 

Betaling: Tijdens het festival kan er uitsluitend betaald worden met speciaal hiervoor bestemde muntjes. Deze kunnen vooraf op de website worden besteld of tijdens het festival bij de kassa. Bij de kassa’s kan zowel cash als met PIN worden betaald.

Kluisjes: Er zijn kluisjes beschikbaar tijdens het festival

Douchen: Na het sporten kan er gedoucht worden op het festivalterrein, zodat je schoon en fris aan de feestavond kunt beginnen.

Minimale leeftijd: sportprogramma is toegankelijk voor alle leeftijden, het feestprogramma is toegankelijk vanaf 18 jaar.