Strandsporten

Sand City Voetbal

Voetbal

Met je vrienden of vriendinnen voetballen op het strand is altijd leuk, maar nu komt het strand naar jou toe met Sand City! Zaterdag 22 juli staat Sand City staat in het teken van voetbal. De ideale mogelijkheid voor jou om met je team te laten zien wie er nu echt de beste zijn. Schrijf je in voor het Sand City voetbaltoernooi en strijd met je team voor de titel!

 

Je speelt eerst wedstrijden in de poulefase (aantal afhankelijk van het aantal inschrijvingen), als je dit overleeft begint het echte werk in de knock-outfase. Wedstrijden duren +- 12 minuten en je speelt met 5 tegen 5. Je mag onbeperkt wisselen, zodat iedereen uit je team zijn skills kan laten zien. Een Beachsoccer team mag uit maximaal 8 personen bestaan!

Mannen- en vrouwenteams worden in principe in dezelfde competitie ingedeeld. Bij voldoende aanmeldingen van vrouwenteams zetten we speciale vrouwencompetitie op

Voor meer info en vragen, mail naar wedstrijdleiding@sandcity.nl.

Inschrijven

Volleybal Sand City

Volleyball

Ben je een volleyballer of een volleybalster en wil jij met je team eens in het zand spelen? Dan is dit je kans! Op zondag 23 juli spelen we op Sand City hét beachvolleybaltoernooi van de regio. Je kunt je inschrijven bij verschillende volleybalcompetities.

Wil je lekker recreatief spelen, dan schrijf je je met je team in voor de recreantencompetitie. Hier spelen mannen en vrouwen gemengd in teams van 4 personen met 2 wisselspelers, er zitten dus maximaal 6 personen in een team.
Wil je wat serieuzer spelen? Dan kun je je inschrijven voor de 2 tegen 2 competities. Hier spelen mannen en vrouwen gescheiden en je hebt maar 1 wisselspeler (niet verplicht). We maken ook onderscheid op niveau speel je 4e klasse t/m promotieklasse dan speel je in de gewone competitie. Vanaf de 3e divisie en hoger word je in onze hoge competitie ingedeeld.

Voor meer info en vragen, mail naar wedstrijdleiding@sandcity.nl.

Inschrijven

Sand City Tennis

Tennis

Strandtennis kan natuurlijk niet ontbreken op Sand City. Op zondag 23 juli nemen de beste tennissers uit de regio het tegen elkaar op, op het zand van Sand City.
Zowel de mannen als de vrouwen spelen verschillende competities om uit te zoeken wie de beste strandtennissers van Veldhoven zijn. Ook maken we scheiding op niveau, ben je niveau 9 – 7 dan speel je in de gewone competitie. Vanaf een 6 wordt je bij de hoge competitie ingedeeld.

Voor meer info en vragen, mail naar wedstrijdleiding@sandcity.nl.

Inschrijven

Sand City Voetvolley

Voetvolley

Ben je echt technisch met je voeten? Laat dan op zondag 23 juli je voeten spreken op het voetvolleytoernooi van Sand City. In teams van 2 neem je het op tegen je concurrenten, als je wilt mag je één wisselspeler inschrijven, maar dit is niet verplicht.

Er is één voetvolleycompetitie voor iedereen.

Voor meer info en vragen, mail naar wedstrijdleiding@sandcity.nl.

Inschrijven